Process Centre Of Excellence logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo 
Help Reacties Print Email link
Process Centre Of Excellence. > Proces- en Maintenance Woordenboek > Elektrotechniek > meetinrichting

meetinrichting

Inhouds opgave:
 1. 1. Een inrichting die alle componenten, software en dergelijke omvat, die nodig zijn voor het registreren van de uitgewisselde elektrische energie en eventueel blindenergie. primaire gedeelte van de meetinrichting: De eventueel aanwezige spannings- en stroommeettransformatoren met inbegrip van de aansluitklemmen waarop het secundaire deel van de meetinrichting is aangesloten. secundair gedeelte van de meetinrichting: Het deel van de meetinrichting vanaf de aansluitklemmen van de secundaire wikkelingen van de meetransformatoren tot en met de kWh-meters en de kvarh-meters en de dagelijks op afstand uitleesbare meetinrichting.  
  1. 1.1. Cursussen:
  2. 1.2. Links:
  3. 1.3. Relatie oefenfabriek:
  4. 1.4. Gerelateerde onderwerpen/Kijk ook bij:
  5. 1.5. Bronnen:

  Een inrichting die alle componenten, software en dergelijke omvat, die nodig zijn voor het registreren van de uitgewisselde elektrische energie en eventueel blindenergie.

  primaire gedeelte van de meetinrichting:
  De eventueel aanwezige spannings- en stroommeettransformatoren met inbegrip van de aansluitklemmen waarop het secundaire deel van de meetinrichting is aangesloten.

  secundair gedeelte van de meetinrichting:
  Het deel van de meetinrichting vanaf de aansluitklemmen van de secundaire wikkelingen van de meetransformatoren tot en met de kWh-meters en de kvarh-meters en de dagelijks op afstand uitleesbare meetinrichting.  

   

   

   

   

  Cursussen:

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Links:

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Relatie oefenfabriek:

   

   

  Gerelateerde onderwerpen/Kijk ook bij:

   

   

  Bronnen:

  Powered by MindTouch