Process Centre Of Excellence logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo 
Help Reacties Print Email link
Process Centre Of Excellence. > Proces- en Maintenance Woordenboek > Elektrotechniek > CertiQ

CertiQ

Inhouds opgave:
 1. 1. CertiQ B.V. geeft garanties van oorsprong uit voor milieubewust opgewekte elektriciteit. De overheid heeft een systeem ingevoerd om de handel in en de levering van groene stroom vorm te geven. Het betreft een certificatensysteem dat het traject van producent tot eindverbruiker inzichtelijk en controleerbaar maakt. Productiecertificaten worden gebruikt als bewijs van duurzame opwekking, als 'Garanties van Oorsprong'. Zie voor meer informatie de website van CertiQ.
  1. 1.1. Cursussen:
  2. 1.2. Links:
  3. 1.3. Relatie oefenfabriek:
  4. 1.4. Gerelateerde onderwerpen/Kijk ook bij:
  5. 1.5. Bronnen:

  CertiQ B.V. geeft garanties van oorsprong uit voor milieubewust opgewekte elektriciteit. De overheid heeft een systeem ingevoerd om de handel in en de levering van groene stroom vorm te geven. Het betreft een certificatensysteem dat het traject van producent tot eindverbruiker inzichtelijk en controleerbaar maakt. Productiecertificaten worden gebruikt als bewijs van duurzame opwekking, als 'Garanties van Oorsprong'.
  Zie voor meer informatie de website van CertiQ.

   

   

   

   

  Cursussen:

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Links:

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Relatie oefenfabriek:

   

   

  Gerelateerde onderwerpen/Kijk ook bij:

   

   

  Bronnen:

  Powered by MindTouch