Process Centre Of Excellence logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo 
Help Reacties Print Email link
Process Centre Of Excellence. > Faciliteiten locatie Brielle

Faciliteiten locatie Brielle

  Inhoudsopgave
  Geen koppen

   

  De faciliteiten van locatie Brielle, waaronder de Oefenfabriek, kunnen gebruikt worden voor het opzetten van aangepaste trainingen en opleidingen. Zo kunnen verschillende bedrijven samenkomen om een nieuw proces of apparaat te bestuderen door bijvoorbeeld een proefopstelling op te zetten.

  Maatwerk trainingen en opleidingen kunnen worden ontwikkeld in samenwerking met de experts van de STC-Group, de STC-Group kan de gehele organisatie verzorgen, van de administratie tot aan de catering. Wij hopen hiermee samenwerking, kennisuitwisseling en innovatief gedrag te stimuleren.

   

  STC Brielle beschikt over verschillende faciliteiten voor leerlingen en cursisten om de theorie zoveel mogelijk in de praktijk te kunnen uitoefenen. Zo zijn er verschillende practicalokalen:

   

   

  Daarnaast beschikt de STC-Group over het grootste simulatorenpark van de wereld. Ook in Brielle zijn simulatoren aanwezig:

  Gebouw 1.jpg Seminar Kennisplatform CBM 10-06-2010 065.jpg

  Klik hier voor een VIP-tour voor het Voortgezet Onderwijs

  Meelopen met een student

  brielle feb 2012-2.png Controlekamer 2.jpg
  Powered by MindTouch