Process Centre Of Excellence logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo 
Help Reacties Print Email link
Process Centre Of Excellence. > Faciliteiten locatie Brielle > Simulatoren > Processimulator

Processimulator

  Inhoudsopgave
  Geen koppen

   

  Een processimulatie is een goede manier om een andere werkwijze uit te proberen. In een simulatie kunnen immers fouten gemaakt worden, zonder dat dit schade tot gevolg heeft.

   

  Met de GSE-Envision software is de STC-Group in staat om de benodigde primaire kennis en vaardigheden aan te leren die voor een beginnende procesoperator van fundamenteel belang zijn.

   

  De operator training simulator van Envision geeft een startende operator de mogelijkheid om aan de hand van simulatie procesmodellen de operationele handelingen, zoals in- en uit bedrijf name van een procesunit te oefenen. Door gebruik te maken van scenario’s met verstoringen kan de operator zich ook bekwamen in  o.a. beheersing van het proces en het oplossen van storingen.

   

  De simulator biedt ook de mogelijkheid om de vereiste basiskennis op te doen op het gebied van procesregelingen.

   

  De Web-based software van Envision biedt de mogelijkheid om op een interactieve manier kennis op te doen van procesunits en procesbeheersing. Hierbij wordt gebruik gemaakt van animaties en ingesproken tekst. De opgedane kennis kan vervolgens stapsgewijs worden getest door middel van een quiz.


   

  brielle feb 2012-9.png


   

  Powered by MindTouch