Process Centre Of Excellence logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo 
Help Reacties Print Email link
Process Centre Of Excellence. > Faciliteiten locatie Brielle > VIP-tour voor techniektalenten

VIP-tour voor techniektalenten

  Inhoudsopgave
  Geen koppen

   

  VIP-tour_Brielle_02_Pagina_1_Afbeelding_0001.jpg
   

   

  VIP-tour voor techniektalenten !

  Voor leerlingen die een kijkje achter de schermen van de petrochemische industrie willen nemen organiseert het Scheepvaart en Transport College de VIP-Tour. Deelnemers aan een VIP-tour komen op plekken waar buitenstaanders normaal gesproken niet komen en krijgen zo een echt inkijkje in de wereld van de procesindustrie.

   

   

   

  De VIP-tour is bestemd voor leerlingen uit klas 3 of 4 VMBO, die geïnteresseerd zijn in de procesindustrie. Ook leerlingen op de HAVO met technische interesse kunnen aan de tour deelnemen. Leerlingen die nog niet precies weten wat ze willen, maar die wel geïnteresseerd zijn in techniek, mogen ook deelnemen aan de tour.

   

   

  Het maximum aantal leerlingen voor een VIP-tour is 30. Dit in verband met het bedrijfsbezoek. De VIP-tour wordt u aangeboden door het Scheepvaart en Transport College en het Educatief Informatie Centrum (E.I.C.) te Rozenburg. In overleg met u wordt een definitief programma samengesteld.

  De kosten

  Deze VIP-tour wordt u geheel gratis het hele jaar door aangeboden door het Scheepvaart en Transport College, onderdeel van de STC-Group

   

   

  Klik hier voor het programma

   

   

   

  VIP-tour_Brielle_02_Pagina_1_Afbeelding_0006.jpg

  Powered by MindTouch