Process Centre Of Excellence logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo 
Help Reacties Print Email link
Process Centre Of Excellence. > Faciliteiten locatie Brielle > Meeloopdag

Meeloopdag

  Inhoudsopgave
  Geen koppen

   

  Tijdens een meeloopdag kan een geïnteresseerde scholier meelopen met een student van de opleiding om een beter beeld van de opleiding te krijgen en meemaken hoe een typische dag op de opleiding eruit ziet. Een meeloopdag wordt vrijwel altijd gehouden op een doordeweekse dag.

   

  Vaak loopt het verzoek via een decaan die ook op de hoogte is van de mogelijkheden van de meeloopdagen. Per individu wordt er bekeken welke dag het beste uitkomt i.v.m. het lesrooster, zodat er bij de meeloper geen- of zo weinig mogelijk lesuitval is. Tevens maakt de meeloopdag vaak deel uit van een sectorwerkstuk.

   

  Meestal gaat het om 1 tot 4 meelopers die bij verschillende leraren in de les worden ondergebracht (zie rooster als voorbeeld). De meelopers proeven dus echt de sfeer in de klas. De medewerking van STC collega's is hierbij cruciaal, maar de belasting voor de organisatie is dan ook minimaal!

  Na afloop is er altijd een evaluatie van de dag.

   

  Neem voor verzoeken en/of informatie contact op met Fred van der Kolk.

   

   

  Fred van der Kolk

  STC-Group locatie Brielle

  Telefoon: 0181-412799

  Email: kolk@stc-r.nl

  STC_EP_Oefenfabriek_rs.jpg

   

  Powered by MindTouch