Process Centre Of Excellence logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo 
Help Reacties Print Email link
Process Centre Of Excellence. > Proces- en Maintenance Woordenboek > Elektrotechniek > GCB

GCB

Inhouds opgave:
 1. 1. Op 1 juli 2001 werd Groencertificatenbeheer (GCB) opgericht. Naar aanleiding van een verbreding van het takenpakket is haar naam op 1 juli 2003 veranderd in CertiQ. De aandelen van CertiQ zijn volledig in handen van TenneT. GCB registreerde de productie van en handel in duurzaam opgewekte elektriciteit ('groene elektriciteit'). Haar opvolgster CertiQ verstrekt naast productiecertificaten die een 'garantie van oorsprong' vormen ook RECS-certificaten en warmtekrachtkoppeling-certificaten.
  1. 1.1. Cursussen:
  2. 1.2. Links:
  3. 1.3. Relatie oefenfabriek:
  4. 1.4. Gerelateerde onderwerpen/Kijk ook bij:
  5. 1.5. Bronnen:

  Op 1 juli 2001 werd Groencertificatenbeheer (GCB) opgericht. Naar aanleiding van een verbreding van het takenpakket is haar naam op 1 juli 2003 veranderd in CertiQ. De aandelen van CertiQ zijn volledig in handen van TenneT. GCB registreerde de productie van en handel in duurzaam opgewekte elektriciteit ('groene elektriciteit'). Haar opvolgster CertiQ verstrekt naast productiecertificaten die een 'garantie van oorsprong' vormen ook RECS-certificaten en warmtekrachtkoppeling-certificaten.

   

   

   

   

  Cursussen:

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Links:

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Relatie oefenfabriek:

   

   

  Gerelateerde onderwerpen/Kijk ook bij:

   

   

  Bronnen:

  Powered by MindTouch