Process Centre Of Excellence logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo 
Help Reacties Print Email link
Process Centre Of Excellence. > Proces- en Maintenance Woordenboek > Elektrotechniek > bedrijfstoestand (van het net en het systeem)

bedrijfstoestand (van het net en het systeem)

Inhouds opgave:
 1. 1. Binnen de bedrijfsvoering kennen we twee bedrijfstoestanden: NORMAAL en NIET NORMAAL. De NIET NORMALE bedrijfstoestand wordt afgeroepen bij een (dreigende) -grootschalige- storing, die gevolgen kan hebben voor het transport en/of de systeembalans. Tijdens deze toestand kunnen er ingrijpende maatregelen genomen worden om de storingsdreiging te verminderen, de storing te beperken of op te lossen.
  1. 1.1. Cursussen:
  2. 1.2. Links:
  3. 1.3. Relatie oefenfabriek:
  4. 1.4. Gerelateerde onderwerpen/Kijk ook bij:
  5. 1.5. Bronnen:

  Binnen de bedrijfsvoering kennen we twee bedrijfstoestanden: NORMAAL en NIET NORMAAL. De NIET NORMALE bedrijfstoestand wordt afgeroepen bij een (dreigende) -grootschalige- storing, die gevolgen kan hebben voor het transport en/of de systeembalans. Tijdens deze toestand kunnen er ingrijpende maatregelen genomen worden om de storingsdreiging te verminderen, de storing te beperken of op te lossen.

   

   

   

   

  Cursussen:

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Links:

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Relatie oefenfabriek:

   

   

  Gerelateerde onderwerpen/Kijk ook bij:

   

   

  Bronnen:

  Powered by MindTouch