Process Centre Of Excellence logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo 
Help Reacties Print Email link
Process Centre Of Excellence. > Faciliteiten locatie Brielle > Archief seminars > FDT User Forum Brielle

FDT User Forum Brielle

  Inhoudsopgave
  Geen koppen

   

  Op dinsdag 19 oktober 2010 organiseerde de FDT Group een internationaal seminar voor automation professionals over de FDT technologie, beter bekend als IEC 62453. FDT verzorgt de standaardizatie van de communicatie en configuratie interface tussen veldinstrumenten en control systemen.

   

  Alle bedrijven leggen dezer dagen de lat hoog op gebied van duurzaamheid, efficientie, hoge betrouwbaarheid en lage life cycle cost. Om hierin te slagen is effectief onderhoud uiterst belangrijk. De predictieve en proactieve filosofie die hierbij wordt gehanteerd is daarbij een onmisbare schakel.

  Op donderdag 10 juni 2010 organiseerde het kennisplatform CBM samen met de STC Group, locatie Brielle het seminar "De jacht naar verborgen productiecapaciteit".

  Naast de aanwezigheid van een aantal inspirerende gastsprekers is er in dit seminar behandeld hoe om te gaan met de verschillende technieken om zo de maximale levensduur van uw installatie te bereiken met minimale onderhoudskosten. Daardoor is men in staat de processen duurzaam te managen en investerings-, beheers- en onderhoudskosten te reduceren. Hierdoor gaat de productiekwaliteit omhoog en de productiekosten omlaag wat leidt tot een algemene winst.

  Tijdens het programma van het seminar verzorgden de deelnemende organisaties een bedrijvenmarkt. Op de bedrijvenmarkt presenteerden bedrijven zich die innoverend en duurzaam werken. Tussen de activiteiten door en tijdens het buffet was er voldoende gelegenheid alle participerende bedrijven te bezoeken en samen met hen op jacht te gaan naar verborgen productiecapaciteit.
   

   

   Seminar Kennisplatform CBM 10-06-2010 065.jpg

  Powered by MindTouch