Process Centre Of Excellence logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo 
Help Reacties Print Email link
Process Centre Of Excellence. > Disclaimer CMS > 4 Privacyverklaring

4 Privacyverklaring

  Inhoudsopgave
  Geen koppen

  Deze privacyverklaring is van toepassing op het gebruik van het CMS, U dient zich ervan bewust te zijn dat de STC-Group niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

   

  Wanneer u zich registreert voor het CMS dan vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om het gebruik van het CMS transparant te houden zodat het mogelijk is voor geregistreerde gebruikers om te weten wie wat gedaan of toegevoegd heeft. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers in beheer van de STC-Group. Wij zullen deze gegevens niet combineren met eventuele andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

   

  Eventuele informatie die niet vrij toegankelijk is via het CMS wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern binnen de STC-Group gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

   

  Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van het CMS. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van het CMS, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

  Powered by MindTouch