Process Centre Of Excellence logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo 
Help Reacties Print Email link
Process Centre Of Excellence. > Disclaimer CMS > 2 Inhoud

2 Inhoud

  Inhoudsopgave
  Geen koppen

  De STC-Group geeft geen garanties over de juistheid en volledigheid van de informatie en de bijbehorende afbeeldingen gepubliceerd op het CMS. De informatie in het CMS kan technische onjuistheden of typografische fouten bevatten.Het CMS wordt beheerd en onderhouden in Nederland en is daarom gepubliceerd vanuit een Nederlands perspectief.

   

  Gebruik van het CMS is geheel voor risico van de bezoeker. De STC-Group neemt geen enkele aansprakelijkheid voor schade aan eigendommen van bezoekers van het CMS, die op welke wijze dan ook door het gebruik van het CMS veroorzaakt is.

   

  U bent zelf verantwoordelijk voor het beschermen van uw computer tegen verstoringen, spyware of virussen die mogelijkerwijs optreden of actief worden bij het downloaden van items vanuit het CMS. We raden u aan een antivirus programma op uw computer te installeren en het up-to-date te houden.

   

  Voor klachten, opmerkingen of bij signalering van content die inbreuk maakt op wettelijke bepalingen of op rechten van derden kunt u mailen naar: mailto:support@pcoe.nl

   

  De STC-Group behoudt zich het recht om, op elk moment en zonder kennisgeving, inhoud van het CMS te herzien en te verwijderen.

  Powered by MindTouch