Process Centre Of Excellence logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo 
Help Reacties Print Email link
Process Centre Of Excellence. > Proces- en Maintenance Woordenboek > Grafisch > Rondhoeken

Rondhoeken

Inhouds opgave:
 1. 1. Het aanbrengen van afgeronde hoeken. Dit gebeurt meestal door middel van een stansbewerking aan een produkt van papier of karton. Door het rondhoeken krullen punten van pagina's minder gemakkelijk. Het rondhoeken wordt toegepast bij speelkaarten, agenda's en dergelijke produkten. Rondzetten Het vormen van een ronde rug na het driesnijden van het boekblok. Een rondgezet boek ligt beter open en de blijvende vorm van het boek wordt door het rondzetten bevorderd. Dit in tegenstelling tot een boek met een vierkante rug. 
  1. 1.1. Cursussen:
  2. 1.2. Links:
  3. 1.3. Relatie oefenfabriek:
  4. 1.4. Gerelateerde onderwerpen/Kijk ook bij:
  5. 1.5. Bronnen:

  Het aanbrengen van afgeronde hoeken. Dit gebeurt meestal door middel van een stansbewerking aan een produkt van papier of karton. Door het rondhoeken krullen punten van pagina's minder gemakkelijk. Het rondhoeken wordt toegepast bij speelkaarten, agenda's en dergelijke produkten. Rondzetten Het vormen van een ronde rug na het driesnijden van het boekblok. Een rondgezet boek ligt beter open en de blijvende vorm van het boek wordt door het rondzetten bevorderd. Dit in tegenstelling tot een boek met een vierkante rug. 

   

   

   

   

   

  Cursussen:

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Links:

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Relatie oefenfabriek:

   

   

  Gerelateerde onderwerpen/Kijk ook bij:

   

   

  Bronnen:

  Powered by MindTouch