Process Centre Of Excellence logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo  logo 
Help Reacties Print Email link
Process Centre Of Excellence. > Oefenfabriek > Participanten

Participanten

  Inhoudsopgave
  Geen koppen

  De Oefenfabriek wordt gesponsord door een groot aantal partijen. Deze partijen doneren tijd, geld en/of apparatuur. De participanten in de Oefenfabriek zijn van in de volgende groepen onder te verdelen:

  De overheden die bij  het project betrokken zijn subsidieeren het project. De gemeente Rottterdam, het ministerie van Onderwijs en Kennis Infrastructuur Rotterdam (KMR) hebben ervoor gezorgd dat een groot gedeelte van het gebouw kon worden gerealiseerd. 

  De Eindgebruikers die, in Deltalinqs verband, de leerlingen van STC Brielle, in het kader van het Process en Maintenance College, sponsoren, hebben  voor de bouw van de Oefenfabriek een subtantiele bijdrage geleverd.

  De bedrijven, onderverdeeld in contractors, leveranciers en technische dienstverleners  zijn bij het project betrokken door tijd, materialen en/of software te  investeren. Zij hebben ervoor gezorgd dat de process units werkelijk konden worden gebouwd. 

  In Automatie wordt regelmatig een artikel gewijd aan de Oefenfabriek. Daarnaast wordt er in diverse vakbladen en andere media voortdurend aandacht aan het project geschonken.

  Powered by MindTouch